Deutsch - Français        
Forum
Contact
 
 
Publicaties - Tijdschrift
Wandelkaarten
Cerfs Hertogenwald
 
Receptie
 
 
 

     

 

De vier delen van onze kaart van de Hoge Venen zijn nu te verkrijgen in een nieuwe uitvoering, d.w.z. in de vorm van een gids-kaart met een betere aanduiding, met aanbevolen wandelwegen (met donkerblauwe puntjes) en op de achterkant een beschrijving van een vijftigtal plaatsen .

Klik op de onderstaande voorbeelden om ze te bekijken

De nieuwe uitgave van de delen 3 en 4 zijn beschikbaar !

Het gaat om een erg nieuwe gids-kaart, volledig herzien en bijgewerkt, met behulp van de moderne techniek van het digitaliseren van details.

De kwaliteit van de oude uitgave worden gehandhaafd en zelfs verhoogd: schaal 1/20 000, duidelijkheid, leesbaarheid ongeëvenaard, zeer duidelijke verschillen tussen boswegen, paden, brandgangen en pisten, exclusieve aanwijzingen voor wat betreft de plaatsnamen, historische gegevens, enz...

Bovendien is de tekening duidelijker en nog makkelijker te begrijpen dankzij de veelvoud aan kleuren en het verschijnen van nieuwe symbolen (schuilplaatsen, bospaviljoenen bomen - merken, enz...). Om de update van de aanbevolen (in het bos) of verplichte routes (in het Reservaat) en ook het aspect " gids-kaart" te onderstrepen, zijn de plaatsnamen, die het onderwerp zijn van commentaar aan de achterzijde van de kaart, voortaan in cursief gedrukt.

 

Pour visualiser un échantillon de la nouvelle carte 3, cliquez ci-dessous

 

Pour visualiser un échantillon de la nouvelle carte 4, cliquez ci-dessous

Deze nieuwe delen zijn te koop voor 6 E per kaart, met een lanceringpromotie tot eind 2007 van 10 E voor de twee nieuwe delen (rechtstreekse te koop bij "de Amis de la Fagne”, eventueel verhoogd met de porto kosten). Tegelijkertijd zullen de vier delen, die de volledige kaart van de Hoge Venen vormen, te koop zijn aan de promotieprijs van 18 Euro (+ eventuele porto).

N° 1 Regio Noord-west : Hertogenwald - Gileppe – Meer van Eupen (7e editie - 2004)

N° 2 Regio Noord-oost : Vesdre en Getz - Hoscheit - Brackvenn (7e editie - 2002)

N° 3 Regio Zuid-west
: Baraque Michel - Hoëgne - Eau Rouge - Bayehon - 13e editie - 2007

N° 4 Regio Zuid-west : Cléfay - Bovel - Roer - Hohe Mark - 9e editie - 2007

U kunt de kaarten bestellen door 5 Euro per kaart + portokosten over te maken oprekeningnummer: 776-5978958-72  "Les Amis de la Fagne" - 4800 Verviers. Niet vergeten te vermelden het nummer van de gekozen kaart(en).

Voor de nieuwe kaarten is het 6 Euro per stuk. Lanceringspromotie, zie boven.

 
Carte 1  

Klik op de onderstaande voorbeelden om ze te bekijken

 
Carte 2
Carte 3  

Klik op de onderstaande voorbeelden om ze te bekijken


Nieuwe uitgave van de delen 3 en 4
 
Carte 4
                     
Voor verdere informatie, kunt u ons contacteren via het e-mail adres : info@amisdelafagnes.be of door het invullen van het formulier ( dagelijk alleen in het Frans) - Kliek hier voor Franstalige internetsite

 

 
 
 
 
 
Copyright "les Amis de la Fagne" - Webmaster: Annick Pironet